OVER LAW OF BROWS

Bij Law of Brows, opgericht in 2021, zijn we gepassioneerd door permanente make-up en gespecialiseerd in Powder Brows. Met meer dan 3 jaar ervaring in de branche hebben we onze eigen techniek ontwikkeld en verfijnd door middel van uitgebreide trainingen.

Bij Law of Brows is onze missie om vrouwen zich zelfverzekerder te laten voelen. Daarom streven we ernaar om prachtige wenkbrauwen te creƫren die passen bij de unieke schoonheid en persoonlijkheid van elke klant.

Als GGD goedgekeurde permanente make-up salon tonen we ons streven naar hygiƫne en veiligheid in onze salon. We nemen de tijd om goed naar onze klanten te luisteren en bieden professioneel advies om de beste resultaten te bereiken.

HET ONTSTAAN

Als iemand die zelf opgroeide met dunne wenkbrauwen, begrijp ik de impact die goed gevormde wenkbrauwen kunnen hebben op het zelfvertrouwen. Mijn passie voor het nauwkeurig epileren en tekenen van wenkbrauwen begon met het helpen van vrienden en zelfs leraren. Nu heb ik het voorrecht andere vrouwen te helpen zich op hun best te voelen wanneer ze in de spiegel kijken. Wij geloven dat het hebben van mooie wenkbrauwen een positief effect kan hebben op iemands zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Law of Brows is meer dan alleen een naam; het is een filosofie. Wij geloven in de wet van aantrekking. Net zoals het universum bepaalde wetten heeft, geloven wij dat het creƫren van prachtige wenkbrauwen ook zijn eigen wetten heeft.

Of je nu op zoek bent naar prachtig vormgegeven wenkbrauwen, een basisopleiding of een masterclass om jouw vaardigheden te verbeteren, wij staan klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

ā€“ Demi Amian

ONZE RICHTLIJNEN

Onze Missie

Het versterken van zelfvertrouwen door het creƫren van prachtige, op maat gemaakte wenkbrauwen.

GGD Goedgekeurd

Wij zijn een GGD-gecertificeerd bedrijf en voldoen volledig aan de strenge hygiƫne- en kwaliteitsnormen van de GGD.

Meer dan 350 Tevreden Klanten

We hebben het voorrecht gehad om al meer dan 350 klanten blij te maken met onze eersteklas service.

Academy

De plek waar passie en expertise samenkomen om jouw PMU-vaardigheden te ontwikkelen.

Op maat gemaakte wenkbrauwen

Bij ons is elke klant uniek, en deze uniekheid weerspiegelt zich in onze aanpak. Hierdoor kunnen we wenkbrauwen creƫren die werkelijk bij je gezicht passen.

Ervaren en gedreven team van Professionals

Onze PMU-artiesten zijn ervaren en gepassioneerd, altijd gericht op voortdurende bijscholing om onze klanten de beste service te bieden.

Contact ons