LAW OF BROWS ACADEMY

ACADEMY

Bij Law of Brows Academy begrijpen we dat passie, toewijding en liefde voor het vak essentieel zijn voor succes in permanente make-up. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, onze professionele trainingen zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden. We willen je graag helpen bij het realiseren van je droom om een eigen beauty onderneming te starten.

WELKE OPLEIDINGEN BIEDEN WIJ AAN?

Bij Law of Brows Academy bieden we een scala aan opleidingen om aan verschillende behoeften te voldoen. Voor degenen zonder ervaring in permanente make-up bieden we basisopleidingen aan, waarbij we je stap voor stap begeleiden in de wereld van PMU. Deze opleidingen zijn ideaal voor beginners die hun vaardigheden willen ontwikkelen en een solide basis willen leggen voor een carrière in de PMU-industrie.

Voor ervaren permanente make-up artiesten bieden we geavanceerde masterclasses aan. Deze masterclass is gericht op het verfijnen en verbeteren van bestaande vaardigheden en bieden de mogelijkheid om de nieuwste technieken en trends in de branche te leren. Of je nu je kennis wilt uitbreiden of je specialisatiegebieden wilt verbreden, onze masterclasses bieden de perfecte gelegenheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

masterclass

''WHAT YOU CAN DO TODAY CAN IMPROVE ALL YOUR TOMORROWS.'' - RALPH MARSTON

WAT KUN JE VERWACHTEN?

● We begeleiden je stap voor stap, waardoor je vertrouwen opbouwt in je techniek.

● Je krijgt hands-on training, waardoor je de vaardigheden direct kunt toepassen in de echte wereld.

● Werken op modellen onder begeleiding.

● Na voltooiing ontvang je een certificaat van deelname.

● Ook na de training staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden en bieden we een jaar lang mentorschap aan.

● 12 uur gratis behandelruimte om direct te kunnen starten met praktijkervaring.

VOORDELEN STARTEN PMU CARRIERÉ

 • Creativiteit
  Als PMU-artiest heb je de mogelijkheid om je creativiteit te uiten en unieke ontwerpen/wenkbrauw vormen  te creëren die bij elke klant passen. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

 • Tevredenheid
  Het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van mensen kan een enorm gevoel van voldoening geven. Door klanten te helpen zich zelfverzekerder te voelen draag je bij aan hun persoonlijke voldoening en zelfbeeld.

 • Flexibiliteit
  Als PMU-artiest heb je vaak de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen en kun je jouw werk dus goed combineren met andere activiteiten of verplichtingen.

 • Ontwikkeling
  Door het volgen van professionele trainingen en workshops kun je jezelf blijven ontwikkelen en je kennis en vaardigheden vergroten. Dit zorgt ervoor dat je up-to-date blijft met de nieuwste technieken en trends in de branche.

 • Voldoening
  Het aanbieden van permanente make-up behandelingen aan klanten en het zien van de positieve impact ervan op hun zelfvertrouwen en zelfbeeld geeft een goed gevoel. Het is mooi om te weten dat je bijdraagt aan een positieve verandering in hoe je klanten zichzelf zien.

 • Financiële groei
  PMU is een snelgroeiende industrie en de vraag naar hoogwaardige PMU-artiesten blijft toenemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je inkomen te vergroten en je financiële doelen te bereiken.

DEZE STUDENTEN HEBBEN DE EERSTE STAP GEZET

Contact ons