PRIV√Č OPLEIDINGEN

Bij onze privéopleidingen staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. We begrijpen dat iedere student uniek is en daarom bieden we privéopleidingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften, tempo en leerstijl. Tijdens deze één-op-één sessies krijg je de volledige aandacht en begeleiding van onze ervaren instructeurs, waardoor je de mogelijkheid hebt om in je eigen tempo te leren en al je vragen te stellen.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van permanente make-up wil leren, of een ervaren PMU-artiest die zijn vaardigheden wil verfijnen en uitbreiden, onze privéopleidingen bieden een op maat gemaakte leerervaring die perfect bij jou past.

Onze priv√©opleidingen zijn ontworpen om je in staat te stellen snel vooruitgang te boeken en je vaardigheden als PMU-artiest naar een hoger niveau te tillen. We streven ernaar om een omgeving te cre√ęren waarin je kunt groeien, bloeien en je volledige potentieel kunt bereiken.

SCHRIJF JE HIER IN

''YOU ARE NEVER TOO OLD TO SET ANOTHER GOAL OR TO DREAM A NEW DREAM.'' - LES BROWN

WELKE PRIV√Č OPLEIDINGEN BIEDEN WIJ AAN?

Voor beginners zonder ervaring in permanente make-up bieden we privé basisopleidingen aan, waarbij we je zorgvuldig begeleiden in de wereld van permanente make-up. Deze opleiding is perfect voor diegenen die hun vaardigheden willen ontwikkelen en een een goede basis willen leren voor een succesvolle carrière in de PMU-industrie.

Voor ervaren permanente make-up artiesten bieden we een masterclass aan waarin je onze pixel soft brows techniek leert. Deze masterclass richt zich op het verfijnen en verbeteren van bestaande vaardigheden. Of je nu je kennis wilt uitbreiden of je techniek wilt verfijnen, onze privé masterclasses bieden de perfecte gelegenheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
‚Äć

masterclass

1:1 PRIVE BASISOPLEIDING

‚ā¨3,850,- excl. btw

Betalen in termijnen mogelijk.

 • 4-daagse opleiding

 • Werken op 3 modellen

 • Inclusief starterspakket met machine
  t.w.v ‚ā¨575,-

1:1 MASTERCLASS PIXEL SOFT BROWS

‚ā¨1,775,- excl. btw

Betalen in termijnen mogelijk.

 • 1-daagse opleiding

 • Werken op 1 modellen

 • Inclusief goodiebag t.w.v. ‚ā¨50,-

Wil je meer informatie over de opleiding en betaalmogelijkheden? Ontvang een gratis brochure

Voor vragen stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

VOORDELEN PRIV√Č OPLEIDING

Overweeg je een opleiding in permanente make-up, maar ben je niet zeker van de beste leeraanpak? Een privé opleiding biedt een op maat gemaakte leerervaring die is afgestemd op jouw individuele behoeften. Ontdek hoe een privé opleiding je niet alleen de mogelijkheid geeft om in je eigen tempo te leren, maar ook om intensiever te trainen en meer vertrouwen op te bouwen in je carrière  als PMU-artiest.

Hier zijn zes voordelen van een privé opleiding in permanente make-up.
 • Persoonlijke aandacht
  Je krijgt één-op-één begeleiding tijdens de opleiding, waardoor je gerichte feedback ontvangt en al je vragen kunt stellen.

 • Flexibel tempo
  Je kunt in je eigen tempo leren, waardoor je de mogelijkheid hebt om bepaalde hoofdstukken te herhalen of sneller door de lesstof te gaan, afhankelijk van jouw leerbehoeften.

 • Op maat gemaakte leerervaring
  De opleiding wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften, doelen en leerstijl, waardoor je het maximale uit je training kunt halen.

 • Op maat gemaakte leerervaring
  De opleiding wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften, doelen en leerstijl, waardoor je het maximale uit je training kunt halen.

 • Op maat gemaakte leerervaring
  De opleiding wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften, doelen en leerstijl, waardoor je het maximale uit je training kunt halen.

 • Intensieve training
  Doordat je één-op-één werkt met de instructeur, kun je intensiever trainen en dieper ingaan op de lesstof, wat kan resulteren in een snellere groei en ontwikkeling als PMU-artiest.

 • Vertrouwen opbouwen
  Een privé opleiding geeft je de mogelijkheid om meer zelfvertrouwen op te bouwen in je vaardigheden als PMU-artiest, omdat je in een comfortabele en ondersteunende omgeving kunt leren en groeien.

 • Hogere retentie van informatie
  Doordat je volledig aandacht krijgt tijdens de opleiding, is er minder afleiding en kun je informatie gemakkelijker opnemen en behouden, wat resulteert in een effici√ęnter leerproces.

 • Snellere vooruitgang
  Door de intensieve en gepersonaliseerde aandacht kun je sneller vooruitgang boeken en je vaardigheden in een kortere periode verbeteren, wat je carrière als PMU-artiest een vliegende start kan geven.

LAW OF BROWS ONLINE ACADEMY

Contact ons